Andrzej Gałła
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2011 Konduktor
7.1 2010 Konduktor
0.0 2010 Konduktor
6.5 2010 Konduktor
2.3 2009 Konduktor
3.4 2006 Konduktor
5.0 2005 Konduktor
3.6 2005 Konduktor
4.6 2005 Konduktor
7.9 2004 Konduktor
5.7 2004 Konduktor
3.7 2004 Konduktor
7.2 2003 Konduktor
3.1 2002 Konduktor
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Konduktor
6.7 1999 Prezes Kozłowski / Mężczyzna / Maciej / Sponsor / Ekspert Grucha / Producent / Dzielnicowy / Redaktor / Majster
6.7 1985 Konduktor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Gałła filmy Andrzej Gałła najlepsze filmy Andrzej Gałła zdjęcia Andrzej Gałła galeria Andrzej Gałła biografia Andrzej Gałła nominacje Andrzej Gałła nagrody i wyróżnienia Andrzej Gałła filmografia Andrzej Gałła aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.