Andrzej Piszczatowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
5.6 2009 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.3 2008 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.9 2007 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
4.6 2007 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.9 2004 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.1 2003 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.2 2001 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.1 2001 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
5.6 2000 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.1 1999 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.0 1998 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.5 1997 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
5.2 1995 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
9.5 1993 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.7 1993 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.1 1991 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.5 1991 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.5 1988 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.8 1988 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.7 1986 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.0 1985 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
8.3 1983 Śmieciarz (gościnnie)
6.3 1982 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.4 1979 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
8.1 1976 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.2 1976 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.1 1976 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
6.3
Gra
1968 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)
7.4 1968 Mężczyzna w pociągu (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Piszczatowski filmy Andrzej Piszczatowski najlepsze filmy Andrzej Piszczatowski zdjęcia Andrzej Piszczatowski galeria Andrzej Piszczatowski biografia Andrzej Piszczatowski nominacje Andrzej Piszczatowski nagrody i wyróżnienia Andrzej Piszczatowski filmografia Andrzej Piszczatowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.