Christopher Masterson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.6
Zwariowany świat Malcolma (2000)
Malcolm in the Middle

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Todd (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Josh Roland (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Todd (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Todd (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Todd (gościnnie)
6.9
Wyspa piratów
Cutthroat Island
1995 Todd (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Todd (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Todd (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christopher Masterson filmy Christopher Masterson najlepsze filmy Christopher Masterson zdjęcia Christopher Masterson galeria Christopher Masterson biografia Christopher Masterson nominacje Christopher Masterson nagrody i wyróżnienia Christopher Masterson filmografia Christopher Masterson aktor Christopher Masterson reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.