Danso Gordon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Frederico
0.0 2010 Anthony
8.1
Daleko od domu
South of Nowhere
2005 Clay Carlin
8.2
W świecie mitów
MythQuest
2001 Mume (gościnnie)
0.0 2000 Hank Beecham
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Kumpel
7.7 1995 Otis (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Kenny 'Silk' Hayes (1998-2000)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Danso Gordon filmy Danso Gordon najlepsze filmy Danso Gordon zdjęcia Danso Gordon galeria Danso Gordon biografia Danso Gordon nominacje Danso Gordon nagrody i wyróżnienia Danso Gordon filmografia Danso Gordon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.