Gates McFadden
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.9
Star Trek: Następne pokolenie (1987)
Star Trek: The Next Generation

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2009 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.0
Star Trek IX: Rebelia
Star Trek: Insurrection
1998 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.5
Znak Róży
Marker
1995 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 (głos) (ona sama) (gościnnie)
5.7 1986 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 (głos) (ona sama) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Gates McFadden filmy Gates McFadden najlepsze filmy Gates McFadden zdjęcia Gates McFadden galeria Gates McFadden biografia Gates McFadden nominacje Gates McFadden nagrody i wyróżnienia Gates McFadden filmografia Gates McFadden aktor Gates McFadden reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.