Giuseppe Andrews
Data urodzenia: 1979-04-25
Miejsce urodzenia: Key Largo, Floryda, USA

Biografia:
Giuseppe Andrews urodził się 25.04.1979 roku w Key Largo na Florydzie. Jego prawdziwe nazwisko to Joey Andrews, jednakże później kiedy dorósł zmienił je na Giuseppe po włoskim kompozytorze Giuseppe Verdim. Po rozwodzie swoich rodziców zaczął interesować się aktorstwem. W tym czasie jego ojciec dostał pracę w Los Angeles, i tam też się przeprowadzili. Po przeczytaniu w magazynie ogłoszenia agencji, dotyczącego przesłuchań zadecydował udać się tam. Powiedział, że choś ciężko było dostać się do tego przemysłu on jest szczęściarzem. Po wszystkim występował w wielu filmach, serialach programach i teledyskach. Jego najlepsze role to Lex w "Detroit Rock City"(1999) oraz rola Germa w "Oni, ona i pizzernia"(1998). Jego następnym celem jest poświęcać czasu za kamęrą , jak pisanie i reżyserowanie własnych filmów. Pisze również muzykę, którą w przyszłości ma nadzieje połączyć z nimi.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Joe (gościnnie)
7.6 2000 Joe (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Joe (gościnnie)
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Joe (gościnnie)
7.4
Gorsza siostra
Other Sister, The
1999 Joe (gościnnie)
7.8
Miasteczko Pleasantville
Pleasantville
1998 Joe (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Joe (gościnnie)
7.3
Oni, ona i pizzeria
Two Guys, a Girl and a Pizza Place
1998 Joe (gościnnie)
7.3
Belfer z klasą
Nick Freno: Licensed Teacher
1996 Joe (gościnnie)
7.3 1990 Joe (gościnnie)
6.4
Bierz co najlepsze
Getting It Right
1989 Joe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Giuseppe Andrews filmy Giuseppe Andrews najlepsze filmy Giuseppe Andrews zdjęcia Giuseppe Andrews galeria Giuseppe Andrews biografia Giuseppe Andrews nominacje Giuseppe Andrews nagrody i wyróżnienia Giuseppe Andrews filmografia Giuseppe Andrews aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.