James Earl Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dibala (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dibala (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 (gościnnie) (on sam)
7.9 2002 Dibala (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Dibala (gościnnie)
7.2
Płacz, ukochany kraju
Cry, the Beloved Country
1995 Dibala (gościnnie)
6.3
Jefferson w Paryżu
Jefferson in Paris
1995 Dibala (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Dibala (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Dibala (gościnnie)
7.3 1993 Dibala (gościnnie)
6.8 1993 Dibala (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dibala (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Dibala (gościnnie)
7.0
Włamywacze
Sneakers
1992 Dibala (gościnnie)
7.2 1992 Dibala (gościnnie)
6.0
Skazańcy
Convicts
1991 Dibala (gościnnie)
0.0 1991 Dibala (gościnnie)
6.0 1990 Dibala (gościnnie)
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 Dibala (gościnnie)
6.8
Pole marzeń
Field of Dreams
1989 Dibala (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Człowiek od przeprowadzek / Serak / Maggie Simpson (gościnnie) (głos) (narrator)
7.4
Trójka uciekinierów
Three Fugitives
1989 Dibala (gościnnie)
6.8
Książę w Nowym Jorku
Coming to America
1988 Dibala (gościnnie)
7.5
Garfield i przyjaciele
Garfield and Friends
1988 Dibala (gościnnie)
7.2
Kamienne ogrody
Gardens of Stone
1987 Dibala (gościnnie)
10.0 1987 Dibala (gościnnie)
5.7 1986 Dibala (gościnnie)
4.0 1985 Dibala (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Dibala (gościnnie)
6.4 1983 Dibala (gościnnie)
6.8
Conan Barbarzyńca
Conan the Barbarian
1982 Dibala (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Dibala (gościnnie)
10.0 1979 Dibala (gościnnie)
8.1
Jezus z Nazaretu
Jesus of Nazareth
1977 Dibala (gościnnie)
4.0 1976 Dibala (gościnnie)
6.4
Szkarłatny pirat
Swashbuckler
1976 Dibala (gościnnie)
8.3 1967 Dibala (gościnnie)
7.7 1966 Dibala (gościnnie)
8.2
Dr Strangelove, czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
1964 Dibala (gościnnie)
10.0 1963 Dibala (gościnnie)
10.0 1963 Dibala (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 Dibala (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Earl Jones filmy James Earl Jones najlepsze filmy James Earl Jones zdjęcia James Earl Jones galeria James Earl Jones biografia James Earl Jones nominacje James Earl Jones nagrody i wyróżnienia James Earl Jones filmografia James Earl Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.