Janusz Chlebowski
Data urodzenia: 1955-07-11

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Zomowiec pałujący demonstrantów przed Miejską Radą Narodową(niewymieniony w czołówce)
6.5 2006 Napastnik w garażu (gościnnie)
7.9 2004 Żołnierz Topora (gościnnie)
6.2 2002 Bandyta
7.4 2002 Ochroniarz "Buby"
7.8 1997 Osiłek w barze
7.2 1997
6.9 1997
6.9 1995 Skin
6.0 1994 Ochroniarz "Pawika"
5.4 1992 Ochroniarz Wronika
8.2 1987 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Janusz Chlebowski filmy Janusz Chlebowski najlepsze filmy Janusz Chlebowski zdjęcia Janusz Chlebowski galeria Janusz Chlebowski biografia Janusz Chlebowski nominacje Janusz Chlebowski nagrody i wyróżnienia Janusz Chlebowski filmografia Janusz Chlebowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.