Jennifer Lien
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Alor (głos)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Davina Vinyard
7.4 1996 Inza Nelson (głos) (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Elise Lenoir (głos) (gościnnie)
7.6 1995 Kes
8.6 1994 Aktorka filmowa (głos) (gościnnie)
8.9 1994 Valerie Fox (głos) (gościnnie)
10.0 1993 Roanne
0.0 1990 Studentka akademii muzycznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jennifer Lien filmy Jennifer Lien najlepsze filmy Jennifer Lien zdjęcia Jennifer Lien galeria Jennifer Lien biografia Jennifer Lien nominacje Jennifer Lien nagrody i wyróżnienia Jennifer Lien filmografia Jennifer Lien aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.