Joseph Cortese
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Lou Mackey (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lou Mackey (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Lou Mackey (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Lou Mackey (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Lou Mackey (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Lou Mackey (gościnnie)
5.6
Ostatnie słowo
Last Word, The
1994 Lou Mackey (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Lou Mackey (gościnnie)
6.8 1991 Lou Mackey (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Lou Mackey (gościnnie)
9.2 1987 Lou Mackey (gościnnie)
7.6 1984 Lou Mackey (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Lou Mackey (gościnnie)
9.8
Jego eminencja
Monsignor
1982 Lou Mackey (gościnnie)
7.8
Pieniądze albo śmierć
Death Collector, The
1976 Lou Mackey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Joseph Cortese filmy Joseph Cortese najlepsze filmy Joseph Cortese zdjęcia Joseph Cortese galeria Joseph Cortese biografia Joseph Cortese nominacje Joseph Cortese nagrody i wyróżnienia Joseph Cortese filmografia Joseph Cortese aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.