Marta Ojrzyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Prostytutka
4.3 2009 Sabina Kowalik, pracownica firmy Michała
3.9 2008 Patrycja Dybel (gościnnie)
6.9 2006 Elwira Gołąb, dziewczyna "Mamaja" (gościnnie)
7.9 2004 Elwira, dziewczyna "Mamaja"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Ojrzyńska filmy Marta Ojrzyńska najlepsze filmy Marta Ojrzyńska zdjęcia Marta Ojrzyńska galeria Marta Ojrzyńska biografia Marta Ojrzyńska nominacje Marta Ojrzyńska nagrody i wyróżnienia Marta Ojrzyńska filmografia Marta Ojrzyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.