Randy J. Goodwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dr Jonas Martin (gościnnie)
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Dr Jonas Martin (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Agent Bernie Westeroff (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Dr Jonas Martin (gościnnie)
10.0 2007 Dr Jonas Martin (gościnnie)
10.0 2003 Dr Jonas Martin (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Jonas Martin (gościnnie)
7.3 2002 Jason Whitney (gościnnie)
8.6 2000 Dr Jonas Martin (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Dr Jonas Martin (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Dr Jonas Martin (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Myles Rueben (gościnnie)
5.6
Ślub po polsku
Polish Wedding
1998 Dr Jonas Martin (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Dr Jonas Martin (gościnnie)
6.9
Stan wyjątkowy
Martial Law
1998 Dr Jonas Martin (gościnnie)
0.0 1998 Dr Jonas Martin (gościnnie)
10.0 1997 Dr Jonas Martin (gościnnie)
10.0 1996 Dr Jonas Martin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Randy J. Goodwin filmy Randy J. Goodwin najlepsze filmy Randy J. Goodwin zdjęcia Randy J. Goodwin galeria Randy J. Goodwin biografia Randy J. Goodwin nominacje Randy J. Goodwin nagrody i wyróżnienia Randy J. Goodwin filmografia Randy J. Goodwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.