Richard Jordan
Data urodzenia: 1938-07-19
Miejsce urodzenia: 1993-08-30
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alex
0.0 2009 Agent terenowy / Sutener
9.5 2009 Dostawca kwiatów (gościnnie)
6.0 2008 Chłopak na imprezie
7.8 1993 Generał Lewis
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 Jeffrey Pelt
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Charlie McKenzie (gościnnie)
8.0
Tylko dla panów
Men's Club, The
1986 Kramer
6.4 1985 Harley Gage (gościnnie)
7.1
Diuna
Dune
1984 Duncan Idaho
4.0 1984 Elmo Bliss
5.3
Podnieść Titanica
Raise the Titanic
1980 Dirk Pitt
8.0 1979 Julian Wunderlicht
7.3
Ucieczka Logana
Logan's Run
1976 Francis 7
7.0 1976 Joseph Armagh
7.3 1973 Steve Macey (gościnnie)
7.7 1972 Chris Bailey (gościnnie)
7.0 1966 Warren (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
7.0 1961 Davey Crutchfield (gościnnie)
8.5 1958 Jonah (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Richard Jordan filmy Richard Jordan najlepsze filmy Richard Jordan zdjęcia Richard Jordan galeria Richard Jordan biografia Richard Jordan nominacje Richard Jordan nagrody i wyróżnienia Richard Jordan filmografia Richard Jordan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.