Selwyn Ward
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.4 2002 Theodore J. Jarvis 'T.J.' Johnson / Red Turbo Ranger (gościnnie)
8.4 1999 Oficer Thompson (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Uczeń szkoły średniej wychodzący z łazienki(niewymieniony w czołówce)
4.5 1998 Theodore J. Jarvis 'T.J.' Johnson / Blue Space Ranger
3.8 1997 Theodore Jay Jarvis "T.J." Johnson / Czerwony Turbo Ranger nr 2
8.1 1996 Facet z uczelni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Selwyn Ward filmy Selwyn Ward najlepsze filmy Selwyn Ward zdjęcia Selwyn Ward galeria Selwyn Ward biografia Selwyn Ward nominacje Selwyn Ward nagrody i wyróżnienia Selwyn Ward filmografia Selwyn Ward aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.