Sydney 'Big Dawg' Colston
Data urodzenia: Gary, Indi

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2001 Scott (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Mówca
7.6
Życie
Life
1999 Pachołek(niewymieniony w czołówce)
6.9 1999 Mięśniak #2 (1999: Sezon 1)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Przywódca gangu więziennego(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sydney 'Big Dawg' Colston filmy Sydney 'Big Dawg' Colston najlepsze filmy Sydney 'Big Dawg' Colston zdjęcia Sydney 'Big Dawg' Colston galeria Sydney 'Big Dawg' Colston biografia Sydney 'Big Dawg' Colston nominacje Sydney 'Big Dawg' Colston nagrody i wyróżnienia Sydney 'Big Dawg' Colston filmografia Sydney 'Big Dawg' Colston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.