William Russ
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.8

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2010 Jonah Quinn (gościnnie)
0.0 2010 Jonah Quinn (gościnnie)
7.3 2010 Jonah Quinn (gościnnie)
0.0 2009 Jonah Quinn (gościnnie)
6.8
Lista ex
Ex-List, The
2008 Jonah Quinn (gościnnie)
7.1 2008 Salty (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Dooley Gerber (gościnnie)
7.9 2008 Jonah Quinn (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Bill Bristow (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Jonah Quinn (gościnnie)
8.0 2004 Otis Russell (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Jonah Quinn (gościnnie)
7.3 2004 Pan Prescott (gościnnie)
8.9 2003 Jonah Quinn (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jonah Quinn (gościnnie)
6.9
Wydział kryminalny
Robbery Homicide Division
2002 Jonah Quinn (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jonah Quinn (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jonah Quinn (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Jonah Quinn (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jonah Quinn (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Paul Calviano (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Jonah Quinn (gościnnie)
8.3
Więzień nienawiści
American History X
1998 Jonah Quinn (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Jonah Quinn (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Jonah Quinn (gościnnie)
7.9 1995 Jonah Quinn (gościnnie)
7.0 1995 Jonah Quinn (gościnnie)
6.7 1994 Jonah Quinn (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Jonah Quinn (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Jonah Quinn (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Jonah Quinn (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Jonah Quinn (gościnnie)
7.3 1990 Jonah Quinn (gościnnie)
8.0 1990 Jonah Quinn (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Jonah Quinn (gościnnie)
7.8 1987 Jonah Quinn (gościnnie)
7.6 1984 Jonah Quinn (gościnnie)
7.1 1984 Jonah Quinn (gościnnie)
6.3
Na granicy
Border, The
1982 Jonah Quinn (gościnnie)
7.1 1982 Jonah Quinn (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Jonah Quinn (gościnnie)
8.5 1979 Jonah Quinn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

William Russ filmy William Russ najlepsze filmy William Russ zdjęcia William Russ galeria William Russ biografia William Russ nominacje William Russ nagrody i wyróżnienia William Russ filmografia William Russ aktor William Russ reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.