Wojciech Solarz
Data urodzenia: 1979-04-13
Miejsce urodzenia: Michalin, Polska
Stan cywilny: żona Kamilla Baar

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Tomasz Wolny (gościnnie)
5.4 2011 Samuel
7.2 2010 Stefan Kowalski
5.2 2009 Kuba
6.4 2009 Marian Cielęcki
5.5 2009 Radosław Suski
7.0 2007 Marian Cielęcki
0.0 2006
7.8 2006 (polski dubbing)
7.9 2004 "Junior", przyrodni brat Kruszona
6.1 2004 Sprzedawca bębnów (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 (polski dubbing)
4.4 1984 Członek "teatrzyku"
7.9 1976 (polski dubbing)
7.4 1969 Mężczyna opowiadający na planie filmu historycznego pomysł scenariusza aktora

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wojciech Solarz filmy Wojciech Solarz najlepsze filmy Wojciech Solarz zdjęcia Wojciech Solarz galeria Wojciech Solarz biografia Wojciech Solarz nominacje Wojciech Solarz nagrody i wyróżnienia Wojciech Solarz filmografia Wojciech Solarz aktor Wojciech Solarz reżyser Wojciech Solarz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.